Loader

Avoimet työpaikat

Etsittekö töitä? Tarjoamme kokopäivätyötä, viitenä päivänä viikossa. Työnkuvaukseen voi kuulua koti-, toimisto- ja  rappusiivousta eri kohteissa Uudellamaalla. Asiakkaat odottavat meiltä korkeatasoista siivouslaatu ja erinomaista asiakaspalvelua. Meillä on tärkeä, että lupauksista pidetään kiinni ja työkaveria autettaan silloin, kun tarvitaan. Työskentely meillä on vaihtelevaa, jokainen päivä on erillainen mukavien työkavereiden kanssa.

Sovit hyvin Sivexille, jos omaat ammattiylpeyttä, tarkkuutta ja tunnollisuutta. Arvostamme työntekijää, jolla on mielipiteitä ja kehitysehdotuksia, ja heille tarjoamma mahdollisuuksien mukaan ylenemismahdollisuuksia. Osa työntekijöistämme on ollut Sivexissä yli kymmenen vuotta. Pitkät työsuhteet ovat meille kunnia-asia.

TYÖNHAKU - JOB APPLICATION

Haluatko Sivexille töihin? Voit lähettää työhakemuksenne tällä lomakkeella tai sähköpostin välityksellä. Muista liittää CV.
Send an application using this form or send us an email. Remember to attach your CV.


Avoimet työpaikat

Alla on listattu kaikki avonaiset työpaikkamme tai voit lähettää avoimen työhakemuksen. Lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen rekry@sivex.fi tai oheisella lomakkeella. Laita liitteeksi CV:si.

Palveluohjaaja

n. 37,5 h/vk

Etsimme palveluohjaajaa. Palveluohjaajan työ on liikkuvaa ja vaihtelevaa, työkohteiden organisointia, työntekijöiden perehdyttämistä, laadun tarkastamista sekä asiakassuhteiden hoitoa. Palveluohjaaja toimii esimiehenä tiimiläisille, joten edellytämme vähintään vuoden kokemusta esimiestehtävistä. Palveluohjaajan työhön ei kuulu suunniteltuja siivoustehtäviä. Edellytämme jämäkkää, mutta positiivista otetta työntekemiseen, sekä aitoa halua kehittyä alan vahvaksi ammattilaiseksi. Työ on kokoaikainen ja kuukausipalkkainen. Työ vaatii sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Työn luonteesta johtuen B-ajokortti on välttämätön. Mikäli sinulla on esimiestaitoja ja otat vastuun omasta työstäsi, niin lähetä meille pikaisesti hakemuksesi ja ansioluettelosi sivun lomakkeella tai sähköpostilla rekry@sivex.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Fulltime cleaning position

n. 37,5 h/vk

Because of increasing workload, we have now fulltime cleaning position available in Helsinki metropolitan area.Driving license is required. Send us your CV and apply now!

Kotisiivooja

n. 37,5 h/vk

Työhön kuuluu: Siivoat itsenäisesti ja välillä yhdessä parin kanssa. Kohteena on sekä koteja että yrityksiä. Teet siivoustyösi ripeästi laadusta tinkimättä ja samalla edustat Sivexiä asiakkaillemme. Työpäivät olet siivouspartiossa, eli liikut toisen siivoojamme kanssa.   Toivomme sinulta: Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalasta. Osaat työskennellä, sekä itsenäisesti että tiimissä ja omaat oma-aloitteisuutta ja tunnollisuutta. Koska eri kohteiden välit siirrytään yleensä autolla, niin sinulla tulee olla ajokortti. Suomen tai englanninkielitaito on välttämätön (muut kielet ovat plussaa). Asiakastyytyväisyys on meille tärkeimpiä asioita, joten odotamme sinulta reipasta asennetta asiakaspalveluun. Asiakkaan toiveet ja ehdotukset otetaan vastaan ja ne tulee välittää työnjohtajalle.