Loader

Avoimet työpaikat

Etsittekö töitä? Tarjoamme kokopäivätyötä, viitenä päivänä viikossa. Työnkuvaukseen voi kuulua koti-, toimisto- ja  rappusiivousta eri kohteissa Uudellamaalla. Asiakkaat odottavat meiltä korkeatasoista siivouslaatu ja erinomaista asiakaspalvelua. Meillä on tärkeä, että lupauksista pidetään kiinni ja työkaveria autettaan silloin, kun tarvitaan. Työskentely meillä on vaihtelevaa, jokainen päivä on erillainen mukavien työkavereiden kanssa.

Sovit hyvin Sivexille, jos omaat ammattiylpeyttä, tarkkuutta ja tunnollisuutta. Arvostamme työntekijää, jolla on mielipiteitä ja kehitysehdotuksia, ja heille tarjoamma mahdollisuuksien mukaan ylenemismahdollisuuksia. Osa työntekijöistämme on ollut Sivexissä yli kymmenen vuotta. Pitkät työsuhteet ovat meille kunnia-asia.

TYÖNHAKU - JOB APPLICATION

Haluatko Sivexille töihin? Voit lähettää työhakemuksenne tällä lomakkeella tai sähköpostin välityksellä. Muista liittää CV.
Send an application using this form or send us an email. Remember to attach your CV.

Soitto - Call

+358 40 913 2906

Viesti - Email

rekry@sivex.fi


Avoimet työpaikat

Alla on listattu kaikki avonaiset työpaikkamme tai voit lähettää avoimen työhakemuksen. Lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen rekry@sivex.fi tai oheisella lomakkeella. Laita liitteeksi CV:si.

Fulltime cleaning position

n. 37,5 h/vk

Because of increasing workload, we have now fulltime cleaning position available in Helsinki metropolitan area.Driving license is obligatory. Send us your CV and apply now!

Palveluohjaaja

n. 37,5 h/vk

Sivex Oy etsii tiimiinsä itsenäiseen työskentelyyn kykenevää palveluohjaajaa pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kohteisiin.  Työ on hyvin liikkuvaa ja vaihtelevaa, työkohteiden organisointia, työntekijöiden perehdyttämistä, laadun tarkastamista sekä asiakassuhteiden hoitoa. Työn luonteesta johtuen B-ajokortti on välttämätön. Esimieskokemus suotavaa. Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön kansainvälisessä toimintaympäristössä. Mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä ja otat vastuun omasta työstäsi, niin lähetä meille pikaisesti hakemuksesi ja ansioluettelosi sivun lomakkeella, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.   

Kotisiivooja

n. 37,5 h/vk

Työhön kuuluu: Siivoat itsenäisesti ja välillä yhdessä parin kanssa. Kohteena on sekä koteja että yrityksiä. Teet siivoustyösi ripeästi laadusta tinkimättä ja samalla edustat Sivexiä asiakkaillemme. Työpäivät olet siivouspartiossa, eli liikut toisen siivoojamme kanssa.   Toivomme sinulta: Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalasta. Osaat työskennellä, sekä itsenäisesti että tiimissä ja omaat oma-aloitteisuutta ja tunnollisuutta. Koska eri kohteiden välit siirrytään yleensä autolla, niin sinulla tulee olla ajokortti. Suomen tai englanninkielitaito on välttämätön (muut kielet ovat plussaa). Asiakastyytyväisyys on meille tärkeimpiä asioita, joten odotamme sinulta reipasta asennetta asiakaspalveluun. Asiakkaan toiveet ja ehdotukset otetaan vastaan ja ne tulee välittää työnjohtajalle.