Loader

Sivex

Olemme Uudellamaalla toimiva suomalainen siivousalan yritys. Toimintamme on alkanut vuonna 2005 ja meillä on yli 13 vuoden kokemus. Meillä on yli 450 asiakasta ja teemme joka päivä yli 100 yksilöllistä siivousta. Asiakkaamme eivät voi olla väärässä, he tietävät mikä on parasta! 

 

Lukekaa uutta blogiamme täältä.

Sivex lyhyesti

Arvot

Laatua & luotettavuutta

Sivex on yritys, joka tunnetaan täsmällisyydestä, luotettavuudesta, korkeasta laadusta ja tarkkuudesta. Yrityksen mainoslause kuuluu: “Siivousta ylpeydellä.”. Myös työntekijöidemme hyvinvointi ja työssä menestyminen ovat meille Sivexissä erittäin tärkeitä.

Turvallisuus

Työtä turvallisesti

Työntekijämme on koulutettu toimimaan työturvallisuus huomioiden. Omalla tarkkuudella ja huolellisuudella vältetään ikävyyksiä ja työntekijämme ovat kaikki vakuutettuja. 

Missio

Puhtautta luotettavasti

Missionamme on tarjota laadukaita siivouspalveluita monenlaisiin tarpeisiin Uudellamaalla. Uskomme, että tiiviillä asiakassuhteella, jossa asiakas saa itse vaikuttaa ja kommunikoida yrityksen kanssa luo parhaimman asiakastyytyväisyyden.

Henkilöstö

Huolehdimme henkilöstöstä

Yritys työllistää tällä hetkellä noin 40 siivousalan ammattilaista. Jokainen työntekijämme on vakituinen ja motivoitunut työssään. Työntekijät ovat tärekin voimavaramme ja haluamme pitää heistä hyvää huola. 

Sivexin takana on menestyvät yrittäjät

Sivexin yrittäjät Veiko ja Monika Põldkivi ovat saaneet
vuoden 2015 vantaalainen yrittäjä -palkinnon.

Tilaan uutiskirjeen