Loader
Siivoamme myös poikkeusaikana

Siivoamme myös poikkeusaikana

Pidämme Teistä huolta ja siivoamme myös poikkeusaikana

Elämme poikkeuksellisia aikoja, mutta koska kyse on vain väliaikaisesta poikkeustilanteesta, emme ole toistaiseksi irtisanoneet emmekä edes lomauttaneet yhtään työntekijää. Meillä on loistava huipputiimi ja jatkamme työtämme, sillä haluamme huolehtia sekä asiakkaistamme että työntekijöistämme parhaamme mukaan.

Nyt jos koskaan siivous on entistä tärkeämpää. 
Viruksen leviämistä voi ehkäistä hyvällä siivouksella, joten siivous on tässä tilanteessa erityisen tärkeää. Pyydämmekin teitä kaikkia olemaan meihin yhteydessä, mikäli teillä on ollut suunnitelmissa kevään suursiivoukset, ikkunanpesut tai muuttosiivoukset ja varaamaan siivoukset ajossa kalenteriin. Näin voimme taata teille palvelun haluamallanne ajankohdalla ja samalla voimme mahdollisesti suunnitella työntekijöidemme vuosilomat.

Koronatilanteessa henkilökuntamme toimii näin

Olemme saaneet erilaisia kysymyksiä asiakkailta ja jotta asiakkamme voivat tilata palveluita edelleen turvallisin mielin, olemme sopineet henkilökuntamme kanssa varotoimenpiteistä koronaepidemian aikana seuraavasti:

 

  • Mikäli koette, että Teillä tai perheessänne on flunssan oireita, pyydämme olemaan meihin heti yhteydessä. Näin voimme järjestellä siivoukset toisena ajankohtana.
  • Mikäli työntekijä kokee, että hänellä on flunssan oireita, työntekijä jää kotiin, kunnes oireet ovat täysin kadonneet.
  • Toimistohenkilökunta tekee työt etätyönä kotona, mutta ovat kuitenkin tavoitettavissa.
  • Työntekijät pitävät turvavälit mahdollisuuksien mukaan kontaktissa toisten kanssa.
  • Työntekijät pesevät kädet tulleessa siivoamaan ja samoin lähtiessä.
  • Työntekijämme on ohjeistettu käyttämään maskeja tarvittaessa.
  • Kiinnitämme erityistä huomiota kosketuspintojen siivoukseen ja pyyhintään.
  • Epidemian aikana suositellaan normaalia siivousta, jossa käytetään lisäksi pesuaineita kohteissa, jotka normaalitilanteessa siivottaisiin pelkällä vedellä.

Varmistattehan osaltanne, että omat siivousvälineenne, joita käytämme, ovat puhtaat ja että siivousliinat menevät pesuun siivouksen jälkeen. Siivousliinojen pesu koronaviruspandemian aikana on erittäin tärkeää, jotta mahdollinen virus tuhoutuisi.

Tässä vielä THL:n ohjeistus siivoukseen koronavirusepidemian aikana.