Loader

Siivousarvonnan ehdot ja säännöt

 1. Palkinto sisältää siivoukset 4 viikon välein suoritettuna yhteen kotitalouteen, yhteensä 13 käyntikertaa. Kukin käyntikerta käsittää neljän tunnin kotisiivouksen. Voitto on arvoltaan  2028,00€.
 2. Siivouksen teemme asiakkaan aineilla ja välineillä. Autamme tarvittaessa välineiden hankinnassa.
 3. Arvonta suoritetaan 12.10.2018, voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittaja suostuu antamaan kaksi haastattelukertaa ja videolla suosituksensa / kokemuksensa käynneistä yrityksen vapaaseen käyttöön.
 4. Mikäli emme tavoita voittajaa torstaihin 30.10.2018 kello 18.00 mennessä siitä huolimatta, että yhteyttä on yritetty ottaa puhelimitse, sähköpostitse ja Facebook-viestitse, voiton lunastusoikeus raukeaa.
 5. Siivous on käytettävä toimialueellamme. Voittoa ei voi vaihtaa rahaksi tai hyödyntää jo tilattuun sopimukseen/käyntiin.
 6. Käynneissä pätee samat sopimusehdot peruutusehtoineen kuin normaalissa siivoussopimuksessamme.
 7. Facebook tai mikään muukaan taho/kanava ei ole osallinen kilpailuun, kilpailun toteuttaa Sivex Oy joka vapauttaa muut tahot vastuistaan ja velvoitteistaan.
 8. Yrityksen työntekijät perheineen eivät voi osallistua kilpailuun.
 9. Sivex Oy:llä on oikeus muuttaa kilpailun ehtoja.
 10. Jättämällä puhelinnumerosi annat Sivex Oy:lle luvan lähestyä sinua markkinointitutkimuksen merkeissä.
 11. Liityt samalla Sivex Oy:n postituslistalle. Emme häiritse sinua kovin usein, mutta tiedotamme tulevista arvonnoista ja ajankohtaisista mielenkiintoisista asioista.

Kilpailu: Voita vuoden siivoukset!