Loader

Referenssit

2 Omakotitaloa Helsingissä, 120 m2

  • Taloissa asuu kahden sukupolven aikuiset ja koira
  • Sivex tekee molempiin taloihin ylläpitosiivouksen joka toinen viikko

“Aikuisten taloudessa ei kummempia sotkuja tule, mutta perheen iso koira tuo mukanaan hiekkaa. Kaksi kertaa vuodessa koiralla on karvanlähtöaika, jolloin karvaa on joka paikassa. Sivexin jäljiltä karvoja ei kotona näy.
Olemme sopineet Sivexin kanssa, että meillä käy yksi ja sama siivooja, joka tuntee kodin, sen rutiinit ja tietää tarvikkeet. Tuttu siivooja tuleekin aina luotettavasti ajallaan. Olemme olleet tyytyväisiä”.

Oy Kuljetusliike Forsman Ab

”Haluamme tarjota asiakkaillemme muuttoihin palvelukokonaisuuden, johon sisältyy myös siivous vanhaan ja/tai uuteen kohteeseen.

Yhteistyö Sivex Oy:n kanssa on toiminut hyvin. Olemme olleet tyytyväisiä asiakkaiden kanssa Sivexin erinomaiseen siivouslaatuun ja täsmällisyyteen. Yhteistyö on ollut sujuvaa ja moitteetonta.  On ilo suositella asiakkaille yritystä, jonka siivouslaatuun voi luottaa.”

Koti Helsingin keskustassa, 150 m2

  • Perheessä isä, äiti, kaksi pientä lasta ja kaksi kissaa
  • Sivexiltä tilattu perussiivous kerran viikossa

”Minä odotan viikkosiivousta aina kuin kuuta nousevaa. On ihanaa tulla kotiin, kun siellä on kaunista, siistiä ja tuoksuu puhtaalta.
Parasta siivouspalvelun käyttämisessä on, ettei tarvitse käyttää lauantaita siivoamiseen, vaan voi keskittyä lapsiin ja saan enemmän aikaa perheen kanssa. Sivexin ihmiset ovat mukavia, iloisia ja luotettavia. He ovat myös hyvin joustavia. Suosittelen!”

Suomen Ruosteenestoliikkeiden Osuuskunta

  • Yli 200 m2:n tilat Espoossa
  • Sivexiltä tilattu konttori-, yleisten tilojen ja pesutilojen siivousta kerran viikossa

”Sivex on mukavan luotettava yhteistyökumppani, jonka kanssa on helppo kommunikoida. Voimme jättää tilat huoletta Sivexin käsiin, sillä he ilmoittavat aina, jos huomaavat tiloissamme jotakin korjattavaa, vaikkapa jossain lukossa vikaa. Pidämme myös siitä, että heillä on käytössä luotettava RFID- työajanseurantajärjestelmä.”

Tilaan uutiskirjeen