Loader
Nyt on kevään ikkunoiden pesun aika

Nyt on kevään ikkunoiden pesun aika

On jälleen se aika vuodesta, jolloin päivät pitenevät ja aurinko näyttäytyy entistä useammin. Keväisen tunnelman lisäksi kirkas auringonvalo saattaa paljastaa talven aikana likaantuneet ikkunat.

Asiakkaamme ovat kertoneet, että erityisesti juuri ikkunanpesu koetaan ikäväksi siivoustyöksi. Tästä johtuen monet asiakkaamme ovatkin päättäneet antaa ikkunoiden pesun Sivex Oy:n hoidettavaksi. Sivexin asiantuntevalla henkilöstöllä on vuosien kokemus ikkunoiden pesusta. Tilaamalla ikkunoiden pesun palveluna säästätte itse paljon aikaa sekä vaivaa. Ikkunoiden pesuprojekti tulee näin hoidettua kerralla ja nopeasti kuntoon.

Kevään ikkunoiden pesun voitte tilata vaivattomasti online-varauksen kautta. Tai halutessanne voitte varata ikkunoiden pesun perinteisesti numerosta +358 40 774 8085

Muistattehan, että voitte myös antaa ikkunoiden pesun lahjaksi ystävälle tai perheenjäsenelle. Lahjakortin tilaatte helposti soittamalla meille yllä olevaan numeroon.

Ikkunanpesusesonki on Sivexissä kiireistä aikaa. Varaamalla ikkunoiden pesun mahdollisimman hyvissä ajoin, varmistatte palvelun haluamaksenne päiväksi.