Loader

Lahjakortti siivoukseen tai ikkunanpesuun

 

Tilatkaa lahjakortti siivoukseen tai ikkunanpesuun: siivous@sivex.fi tai numerosta 040 774 8085

Hinnat: 
2 h lahjakortti = 95€
3h lahjakortti = 140 €

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. 
Lahjakortti on voimassa 6 kk oston jälkeen. 

Lahjakortti toimitetaan postissa yhdessä laskun kanssa ja se on käytettävissä heti maksun jälkeen tai sen voi noutaa Sivexin toimistolta sovittuna ajankohtana: Hämeentie 157, 6 krs, H10, 00560 Helsinki.

Lahjakortin tilaus

Viisi hyvää syytää antaa lahjaksi siivouslahjakortti

Joulu lähestyy jälleen vauhdilla. Joulu on ajankohta, jolloin haluamme muistaa ystäviämme, perheenjäseniämme tai yhteistyökumppaneitamme. Aidosti ilahduttavan tai aineettoman joululahjan miettiminen saattaa tuottaa kuitenkin harmaita hiuksia.
Tässä viisi hyvää syytä, miksi siivous- tai ikkunanpesulahjakortti on joulun ykköslahjaidea.

 1. Siivouslahjakortti ilahduttaa varmasti
  Siivouslahjakortti on käytännöllinen tapa helpottaa perheenjäsenen, ystävän tai yhteistyökumppanin arkea. Lahjakortti tarjoaa saajalleen pienen palan arjen ylellisyyttä, ja on myöskin aineeton lahja henkilölle, jolla on jo kaikkea.
 2. Siivouslahjakortin avulla ostat työtä Suomeen
  Jokaisella ostetulla lahjakortilla on työllistävä vaikutus. Sivex Oy työllistää tällä hetkellä yli 30 siivousalan ammattilaista.
 3. Siivouslahjakortin ostamien ja käyttäminen on helppoa
  Vältä jouluruuhka ja jonotus! Siivouslahjakortin ostamien ja lunastaminen onnistuu kätevästi vaikkapa kotisohvalta käsin sähköpostitse tai puhelimitse.
 4. Lahjakortin avulla madallat kynnystä siivouspalvelujen käyttämiseen
  Meillä suomalaisilla on vahva itsepärjäämisen kulttuuri, jossa apua ei helposti pyydetä vaikka sitä tarvittaisiinkin. Siivouslahjakortti on oivallinen tapa auttaa ystävää, perheenjäsentä tai yhteistyökumppania tutustumaan kotisiivouspalveluun. Lahjakortin avulla lahjansaajan on helppo todeta, että siivouspalvelun käyttäminen on luontevaa ja vaivatonta.
 5. Lahjakortissa 50% verovähennysetu
  Mikäli ostat lahjakortin omaisellesi tai perheenjäsenellesi, voit hyödyntää 50% kotitalousvähennyksen, näin ollen hinta ei jää päätä huimaamaan. Kotitalousvähennyksen voit ilmoittaa verottajalle veroilmoitusta täyttäessäsi.