Loader
Asiakastutkimus: Yli 90% asiakkaista tyytyväisiä Sivexin tarjoamaan siivouspalveluun

Asiakastutkimus: Yli 90% asiakkaista tyytyväisiä Sivexin tarjoamaan siivouspalveluun

Sivex Oy toteutti huhtikuun alussa asiakkailleen kyselyn, jonka avulla haluttiin selvittää muunmuassa asiakkaiden tyytyväisyyttä siivouspalveluiden laatuun. Kyselyn kautta saadut tulokset otettiin suurella mielenkiinnolla vastaan Sivex Oy:ssa. Tutkimuksesta selvisi, että yli 90% kyselyyn vastanneista kertoi olevansa tyytyväinen siivouspalvelun laatuun. Vastanneista 88% ilmaisi myös olevansa valmis suosittelemaan Sivex Oy:n palveluita ystävilleen ja työtovereilleen. Sivex Oy haluaa jatkuvasti kehittää palveluidensa laatua sekä huolehtia asiakkaiden tyytyväisyydestä.

Tässä muutama kyselyn kautta esiin tullut asiakaspalaute:

”Hyvä joustava palvelu, aina on saanut siivousajan kun esimerkiksi on pitänyt siirtää aikaa. Siivousjälki on loistavaa silloin, kun vakiosiivoojamme hoitaa siivouksen.”

”Yhteydenpito on vaivatonta, siivous on ajallaan ja jälki on hyvää.”

”Siivoojamme on todella taitava ja sen lisäksi mukava.”

”Sivex on nopealla varoitusajalla pystynyt vastaamaan avuntarpeeseeni kun kukaan muu firma ei ole auttanut. Siivousjälki oli hyvää.”

”Vakiosiivoojamme tekee erittäin siistiä jälkeä, siivoaa “loppuun asti” – tyhjentää kaikki pikkuroskikset ja vie lehdet roskiin yms. ”

”Aina hyvää jälkeä ja ylimääräiset pyynnöt sujuvat helposti.”