Loader
Asiakaskokemus: ”Tyttärenikin ovat tyytyväisiä, kun tietävät, että minua autetaan.”

Asiakaskokemus: ”Tyttärenikin ovat tyytyväisiä, kun tietävät, että minua autetaan.”

Pirtasakka ja aikaansaava helsinkiläisrouva, Maaren, joutui kymmen vuotta sitten vakavaan leikkaukseen, jonka toipumisen ajaksi hän tarvitsi apua kodin siivouksessa. Lähtökohtaisesti Maaren ei olisi millään halunnut tilata siivoojaa kotiinsa, koska koki edelleen pystyvänsä hoitamaan siivouksen itse. Maaren sai kuitenkin sukulaiselta suosituksen Sivex Oy:n tarjoamasta siivouspalvelusta ja päätyi lopulta kokeilemaan sitä. Palvelun alettua Maaren tykästyi kotisiivoukseen niin kovasti, että ei halunnut luopua siitä edes leikkauksesta toivuttuaan. Sivex Oy on saanut auttaa Maarenia kodin siivouksessa nyt jo yli kymmenen vuoden ajan.

– Minä olen kyllä niin tyytyväinen tähän palveluun. Omat tyttärenikin ovat tyytyväisiä, kun tietävät, että minua autetaan, Maaren kertoo.

Koska Maarenilla on ikää omien sanojensa mukaan ”jo aivan tarpeeksi”, hän pystyy ostamaan siivouspalvelua erikoishintaan.

-Minun ei tarvitse maksaa siivouksesta lainkaan arvolisäveroa, siitä johtuen hintakin on aika edullinen, toteaa Maaren tyytyväisenä.

Maaren saamassa erikoishinnassa kyse on siitä, että Suomen lain mukaan kuka tahansa, jonka toimintakyky on heikentynyt sairauden, vamman tai muun poikkeuksellisen tilanteen vuoksi, voi ostaa siivouspalvelua ilman arvonlisäveroa. Toimintakykyyn vaikuttava korkea ikä voi joissakin tapauksissa olla yksi edellytys erikoishinnan saamiseksi. Veroedun lisäksi nämä henkilöt ovat oikeutettuja myös 50 prosentin kotitalousvähennykseen. Siivouspalvelun listahinnasta näille erikoisasiakkaille maksettavaa jää jäljelle vain neljäsosa.

– Jos joku tämän minun suositukseni pohjalta kiinnostuu siivouspalvelusta, niin sanon kyllä, että kannattaa soittaa ja kysyä lisää. Enhän minäkään silloin aluksi olisi tahtonut ottaa siivoojaa kotiini, mutta kun aloitin, niin enää en halua luopua sitä ollenkaan, Maaren tiivistää.

 

Katso tästä Maaren omasanainen kokemus kotisiivouksesta:

 

Tämä artikkelisarja käsittelee Sivex Oy:n asiakkaiden kokemuksia siivouspalveluiden ostamisesta.