Loader
Asiakaskokemuksia ja suosituksia kotisiivouksesta?

Asiakaskokemuksia ja suosituksia kotisiivouksesta?

Helsingin, Vantaan ja Espoon alueella toimiin satoja siivousalan yrityksiä ja palveluntarjoajia. Siivouspalvelu tilataan useimmiten helpottamaan arjen kiireitä ja vähentämään perheriitoja, mutta miten kaikkien eri palveluntarjoajien viidakosta on mahdollista löytää itselle se kaikken sopivin kotisiivooja?

Sivex oy:n toimitusjohtaja Monika Põldkivi on seurannut siivousalaa aitiopaikalta lähes 20 vuoden ajan. Monika näkee, että siivouspalvelun hankinnassa ystävien suosittelu onkin ensisijainen keino luotettavan tiedon saamiseksi.

– Ystävien ja perhepiirin suositukset ovat ehdottomasti ensisijainen tapa löytää sopiva siivousyritys. He tuntevat sinut, mutta he tuntevat myöskin kyseisen yrityksen. Suositusten lisäksi ystäviltä kannattaa kysyä, minkälaiset ovat kyseisen yrityksen toimintatavat ja kuinka joustava yritys on. Näin voidaan varmistaa, että yrityksen toimintatavat sopivat mahdollisimman hyvin yhteen omien toimintatapojen kanssa.

Mikäli ystävä- tai perhepiirissä ei ole siivouspalvelujen käyttäjiä, niin itse kokeileminen on hyvä vaihtoehto luotettavan tiedon saamiseksi. Ennen ensimmäisen siivouksen varaamista tietoa kyseisestä yrityksestä voi hakea internetistä.

– Kannattaa tutustua yrityksen verkkosivuihin ja tarkistaa, että yritys on ennakkoperintärekisterissä. Asialliset verkkosivut ja ennakkoperintärekisteriin kuuluminen lisää yrityksen luotettavuutta.

Haluatko kysyä lisää kotisiivouksesta? Kilkkaa tästä.