Loader

Alviton hinta

Alviton palvelu

Apua arkeen tarvitaan, kun toimintakyky on alentunut esimerkiksi sairaudesta, vammaisuudesta tai ikääntymisestä johtuen. Sivex kuuluu yksityisten sosiaalipalveluiden tuottajiin, joten sosiaalihuoltoon oikeutettu henkilö saa siivouspalvelun ilman arvonlisäveroa. Alviton hinta on tietysti edullisempi, sillä palveluun oikeutetun ei tarvitse maksaa siivouksesta tai ikkunapesusta 24% arvonlisäveroa. Alviton palvelu mahdollistaa usein näiden palvelujen käytön sellaisessakin tilanteessa, jossa tulot ovat pienentyneet. 

 

Sivex Oy kuuluu sosiaalihuoltopalveluntarjoajiin ja sekä kotisiivous että ikkunoiden pesu voidaan tuottaa sosiaalihuoltopalveluna henkilöille, joilla on alentunut toimintakyky. Lue lisää verottajan sivuilta.

 

Soita ja kysy lisää!

Katso tästä millaisia siivouspalveluita tarjoamme kotiin. 

Tapasimme Helsingissä asuvan ihanan eläkkeellä olevan asiakkaamme, joka on tilannut palveluitamme jo yli 10 vuotta. Aluksi siivousta oli joka toinen viikko, mutta miehensä kuoleman jälkeen asiakkaallemme on riittänyt siivous kerran kuukaudessa. Hän saa siivouksen arvonlisäverottomana, sillä arvonlisäverotonta palvelua on mahdollista saada, kun toimintakyky on alentunut esimerkiksi sairaudesta, vammaisuudesta tai ikääntymisestä johtuen. Siivous on myös yksi keino lisätä turvallisuudentunnetta sekä asiakkaalle itselleen, että hänen perheelleen, kun kotona käydään säännöllisesti. Katso videolta, miten asiakkaamme kokee siivouspalvelun helpottavan arkeaan.

Tilaan uutiskirjeen